TE-KO-OP.nl is een hulpmiddel voor particuliere autoverkoper en maakt gebruik van drie tools.
Autoraamstickers
De TE-KO-OP.nl-sticker is zeer opvallend en uw auto is duidelijk herkenbaar als occasion. Op de sticker staat vermeld wat de koper moet doen om meer informatie over uw auto te ontvangen. De sticker is 35 bij 12cm groot, binnenzijde plakkend en meerdere malen afneembaar.
Internet
Het nadeel van een A4-tje met tekst is dat je het 06 nummer moet onthouden. Als de auto stil staat is dit niet zo'n probleem, maar wel als de auto rijdt. Hier biedt de TE-KO-OP.nl-sticker uitkomst. Want de koper hoeft nu alleen maar het kenteken, of gedeelte ervan, te onthouden en naar www.te-ko-op.nl te surfen. Door middel van de sticker is er dus een herkenbare en duidelijke link met uw auto op de straat en uw advertentieruimte op internet.
SMS
De informatie van uw auto is niet alleen te bekijken via internet maar ook direct op te vragen via SMS. Stel een koper staat bij uw auto maar wil direct alle informatie van uw auto hebben. Hij hoeft deze info niet te onthouden of op te schrijven maar stuurt een sms met uw kenteken naar 7111 en verkrijgt direct alle info die u heeft opgegeven via een SMS terug. De koper kan nu later nog eens rustig de info teruglezen op zijn mobiel. U als verkoper betaalt niets, de koper betaalt voor deze dienst 0,55c p.o.b./1 bericht.
Voor maar Euro 4,95 maakt u al gebruik van dit unieke concept en ontvangt u twee TE-KO-OP.nl-stickers, twee SMS-stickers en een code om uw auto aan te melden op deze site.
De voordelen voor u op een rijtje.
  • geen rommelig A4-tje achter het raam maar een herkenbare TE-KO-OP.nl-sticker
  • door de sticker ziet iedereen binnen no-time dat uw auto te koop is
  • potentiële kopers zien direct dat uw auto op TE-KO-OP.nl staat vermeld
  • potentiële kopers kunnen via SMS of internet direct of op een ander tijdstip informatie over uw auto opvragen.